Chirurgul general s-a uitat la mine și mi-a spus că trebuie să intrăm cât mai repede în chirurgie.

Chirurgul general s-a uitat la mine și mi-a spus că trebuie să intrăm cât mai repede în chirurgie.

Minkin spune pentru Sănătate. Dacă continuați să obțineți infecții cu drojdie repetată sau ați avut o infecție încăpățânată care a fost rezistentă la tratament, glicemia ridicată adusă de cortizolul ridicat ar putea avea ceva de-a face. RELATED: Cum să elimini zahărul din dieta ta în 21 de zile Deci, cum ar trebui să faci față?

În primul rând, tratați infecția cu drojdie în sine, fie cu o cremă fără prescripție medicală, fie cu o pastilă anti-drojdie pe care o poate prescrie ob-gyn. (Și dacă nu sunteți 100% sigur că ceea ce vă confruntați este o infecție cu drojdie, consultați medicul dumneavoastră pentru un test rapid și o recomandare pentru cea mai bună opțiune de tratament pentru dvs. la sală mai des, conectând o aplicație de meditație, apelând din nou la responsabilitățile de muncă sau de viață sau chiar căutați terapie. Dr.

Minkin recomandă, de asemenea, eliminarea zahărului din dieta ta. „Le spun mereu oamenilor, dacă doriți să încercați să preveniți infecția cu drojdii, scoateți drojdia și nu le dați ce le place. Faceți-le înnebunit, nu le dați zahăr. “Michelle Obama dezvăluie că s-a simțit„ pierdută și singură “după ce a suferit un avort de 20 de ani în urmă, reflectând asupra lui, doamnă.

Obama spune că și-a dorit să știe că alte femei au suferit avorturi. De Dave Quinn 09 noiembrie 2018 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet Mail Email iphone Trimite mesaj text Printează Michelle Obama este loo rege la una dintre cele mai întunecate perioade din viața ei.

Într-un nou nou moment special ABC News, care s-a lansat duminică, fosta primă doamnă devine candidată cu Good Morning America, pe Robin Roberts, amintind de durerea și izolarea pe care a îndurat-o după ce a suferit un avort spontan în urmă cu aproape 20 de ani. RELATED: Michelle Obama arată fără vârstă în Bikini albi și Daisy Dukes În timpul Miami Vacay „M-am simțit pierdută și singură și m-am simțit ca am eșuat”, spune ea într-un clip din Becoming Michelle: A First Lady’s Journey cu Robin Roberts, care îl găsește pe Obama în expansiune. pe teme explorate în noua ei memorie, Devenind, marți.

La acea vreme, Obama, în vârstă de 54 de ani, și fostul președinte Barack Obama, de 57 de ani, încercau să-și întemeieze o familie și simțea presiunea că bifa „ceasul biologic”, spune Roberts. În cele din urmă, nativul din Chicago a apelat la fertilizarea in vitro (FIV) pentru a concepe fiicele cuplului Malia, 20 de ani și Sasha, 17 ani.

Reflectând acum, doamna Obama spune că și-ar fi dorit să știe că și alte femei au suferit avorturi greșite – o lecție care ar fi ajutat la ridicarea rușinii pe care a asociat-o. “Am simțit că am eșuat pentru că nu știam cât de frecvente sunt avorturile comune pentru că nu vorbim despre ele”, a spus doamna.https://harmoniqhealth.com/ro/

Obama explică în interviul ABC. „Stăm în propria noastră durere, gândindu-ne că, într-un fel, suntem rupți.” Spera că, împărtășind povestea ei, alte femei nu vor simți aceeași izolare. „Acesta este unul dintre motivele pentru care cred că este important să vorbim cu mamele tinere despre faptul că se întâmplă avorturi și că ceasul biologic este real, deoarece producția de ouă este limitată – mi-am dat seama că, la 34 de ani și la 35 de ani, a trebuit să facem FIV. “, Îi spune ea lui Roberts. „Cred că este cel mai rău lucru pe care ni-l facem reciproc ca femei: să nu împărtășim adevărul despre corpurile noastre și modul în care lucrează și cum nu funcționează.” RELATED: Cadoul de naștere al lui Barack Obama și mesajul soției „Miche” vă va face o imagine Swoon Michelle Obama, Charles Sykes / Invision / AP / REX / Shutterstock Avortul greșit și călătoria FIV sunt doar câteva dintre numeroasele dezvăluiri din devenirea. Memoriul are dna.

Obama și-a trasat viața de la un copil de pe partea de sud a orașului Chicago prin cei opt ani pe care i-a petrecut în Casa Albă ca primă doamnă. Ea scrie deschis despre relația ei cu domnul Obama, inclusiv curatenia lor dulce. Cuplul s-a cunoscut faimos când amândoi lucrau la același cabinet de avocatură din Chicago.

Atracția a fost imediată, deși a insistat ca cei doi să fie prieteni, întrucât compania a atribuit-o pe doamna Obama pentru a fi consilierul său. Un sărut într-o noapte de vară a schimbat toate astea. „De îndată ce mi-am permis să simt orice pentru Barack, sentimentele au venit în grabă – o explozie răbdătoare de poftă, recunoștință, împlinire, minune”, scrie ea în Becoming, potrivit ABC News.

Image zoom Michelle and Barack Obama, Chip Somodevilla / Getty RELATED: Barack Michelle Obama sărbătorește 26 de ani de „Dragoste, încredere și respect” în tributele aniversare dulci La fel de perfect ca primul cuplu să apară națiunii, au fost momente grele în spatele ușilor închise. În timp ce se raportează la Roberts în interviul care transmite duminică, la un moment dat, cei doi au căutat consiliere în căsătorie, unde au învățat cum să discute diferențele lor și au aflat că este „responsabilă” de fericirea ei.

În carte, ea numește acea lecție „punctul meu de pivot” și „momentul meu de auto-arest”, transmite ABC News. „Cunosc prea multe cupluri tinere care se luptă și consideră că este ceva în neregulă cu ele. Și vreau să știe că Michelle și Barack Obama, care au o căsătorie fenomenală și care se iubesc, lucrăm la căsătoria noastră.

Și primim ajutor cu căsătoria noastră atunci când avem nevoie ”, spune Obama în special. Image zoom Miller Mobley În altă parte a autobiografiei, doamna.

Obama își împărtășește gândurile cu președintele Donald Trump. Președintele a fost un critic deschis al domnului Obama și al administrației sale și a fost o forță motrice a așa-numitelor întrebări birther în jurul cetățeniei domnului Obama – ceva pe care doamna Obama l-a numit grozav, periculos și „intenționat menit să stârnească alunele și înnebunește ”, a raportat Associated Press.

Ea intră în vârfurile și nivelurile scăzute ale alegerilor prezidențiale din 2016 între Trump și candidata democrată Hillary Clinton, potrivit AP, care a achiziționat o copie timpurie a romanului. Acea infamă bandă de acces Hollywood care l-a prins pe Trump să se laude cu femei care agresează sexual? Doamna.

Corpul lui Obama „s-a zguduit de furie” urmărindu-l, relatează AP. Văzându-l „tulpina” pe Clinton urmărind îndeaproape în spatele ei pe scenă în timpul unei dezbateri electorale la primărie? O încercare de a încerca să „îi micșoreze prezența” și să arate „pot să te rănesc și să scap de ea”. Și apoi a apărut neîncrederea pe care a simțit-o văzând atât de multe femei alegând „o misoginistă” decât „o femeie candidată excepțională”. În cadrul AP, în noaptea în care a aflat că Trump va fi președinte, doamna.

Obama a încercat să „blocheze totul”. Devenind Michelle: o primă doamnă a călătoriei cu Robin Roberts este duminică (21:00 ET) pe ABC. Deveniți este afară Nov.

13. Pentru a vă livra primele povești în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la buletinul de viață sănătos.

Cum să folosești un sul de spumă pentru a-ți extrage glutele Masează-ți mușchii glutei, pur și simplu așezându-te pe role de spumă și rulând înainte și înapoi peste mușchi, traversând un picior peste celălalt. Gluturile strânse pot provoca dureri în șolduri, spate și alte zone, astfel încât această întindere este vitală după un antrenament.

Urmăriți expertul în fitness, Lauren Williams, demonstrează cum în acest videoclip! 27 iulie 2016 Reclamă Salvare Pin Elipsă FB Mai multe Tweet Email Email iphone Trimite mesaj text Imprimare Masează-ți mușchii glutei, pur și simplu așezându-te pe role de spumă și rulând înainte și înapoi peste mușchi, încrucișând un picior peste celălalt.

Gluturile strânse pot provoca dureri în șolduri, spate și alte zone, astfel încât această întindere este vitală după un antrenament. Urmăriți expertul în fitness, Lauren Williams, demonstrează cum în acest videoclip! RELATED: Cele mai bune întinderi post-antrenament Nu aveți timp să vizionați?

Iată transcrierea completă: așezați-vă chiar deasupra rolei de spumă. Traversează-ți glezna dreaptă peste genunchiul stâng, apoi înclină spre piciorul îndoit. Rulează aici.

Acest lucru te ajută să te adânci în mușchiul tău glute. Ar trebui să vă rulați glute, deoarece gluturile strânse vă pot afecta șoldurile și spatele. Asigurați-vă că faceți ambele părți. PSA Assault Sexual-Studded Celebrity despre care toată lumea vorbește despre Ce se întâmplă când cinci actori și președintele și vicepreședintele lansează un videoclip YouTube?

Se răspândește pe internet – și asta este ideea. De Susan Rinkunas 30 aprilie 2014 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet Mail Email iphone Trimite mesaj text Printează [youtube] Ce se întâmplă când cinci actori și Presi dent și vicepreședintele Statelor Unite au lansat un videoclip YouTube?

Se răspândește pe internet – și asta este ideea. Stelele PSA emise de Casa Albă, Steve Carell, Daniel Craig, Seth Myers, Benicio del Toro și Dulé Hill, alături de Barack Obama și Joe Biden, toate cerând bărbaților să ajute la punerea capăt agresiunii sexuale.

Biden a dezvăluit videoclipul ieri, în timpul unui eveniment la Casa Albă, pentru a anunța noi orientări pentru a ajuta la reducerea agresiunilor sexuale în campusurile universitare. Biden a spus că a contactat personal actorii implicați, potrivit ABC News. Anunțul face parte din campania 1 is 2 Many House White House.

Această femeie a murit aproape după o intervenție chirurgicală de endometrioză – și s-a schimbat complet obiectivele de fitness ale acesteia O intervenție chirurgicală de rutină a greșit a inspirat acest Instagrammer de fitness să-și îmbrățișeze forma. De Jahla Seppanen 27 iunie 2018 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet Mail Email iphone Trimite mesaj text Tipărire Verifică Australian influencerul de fitness pagina Instagram de Soph Allen și veți găsi rapid un impresionant pachet de șase pe un afiș mândru.

Dar uită-te mai de aproape și vei vedea și o cicatrice lungă în centrul stomacului ei – o amintire exterioară a anilor de luptă pe care i-a suportat după o intervenție chirurgicală care aproape că i-a costat viața. Totul a început când, la 21 de ani, Allen a început să se confrunte cu dureri severe cu perioada ei. “La un moment dat, durerea a fost atât de rea, încât am crezut că voi vomita și am trecut, așa că m-am dus la medic, am făcut niște teste și am fost rezervată pentru o laparoscopie investigatoare pentru a verifica endometrioza”, spune Shape.

Endometrioza apare atunci când țesutul endometrial care liniază peretele uterin crește în afara uterului, cum ar fi pe intestinele tale, vezica urinară sau ovare. Acest țesut neplăcut poate provoca crampe menstruale severe, durere în timpul sexului și în timpul mișcărilor intestinale, perioade grele și prelungite și chiar infertilitate.

Chirurgia este un tratament comun pentru endometrioză. Celebrități precum Halsey și Julianne Hough au intrat sub cuțit pentru a opri durerea. O laparoscopie este o intervenție chirurgicală minim invazivă pentru a îndepărta țesutul cicatricial care acoperă organele.

Procedura este considerată cu risc redus, iar complicațiile sunt rare – majoritatea femeilor sunt eliberate din spital în aceeași zi. (O histerectomie pentru îndepărtarea uterului este în întregime un scenariu pentru femeile cu endometrioză, pe care Lena Dunham a suferit-o atunci când a epuizat alte opțiuni chirurgicale.) Pentru Allen, rezultatele și recuperarea nu au fost atât de netede. În timpul operației, medicii i-au perforat intestinul.

După ce a fost cusută și trimisă acasă pentru recuperare, a observat rapid că ceva nu era în regulă. Și-a sunat de două ori medicul pentru a-i raporta că avea dureri severe, nu putea să meargă sau să mănânce și că stomacul ei era distins până la punctul de a părea însărcinată. Au spus că este normal.

Când Allen s-a întors să-i scoată cusăturile opt zile mai târziu, gravitatea situației ei a devenit clară. “Chirurgul general a aruncat o privire spre mine și mi-a spus că trebuie să intrăm în chirurgie cât mai repede. Am avut peritonită secundară, care este inflamația țesutului care acoperă organele abdominale și, în cazul meu, s-a răspândit în tot corpul meu”, spune Allen. . „Oamenii mor în câteva ore sau zile cu asta.

Habar n-am cum am supraviețuit mai mult de o săptămână. Am fost foarte, foarte norocos. “Chirurgii au reparat intestinul perforat și Allen a petrecut următoarele șase săptămâni în terapie intensivă.” Corpul meu a fost complet în afara controlului meu, au existat proceduri surpriză în fiecare zi și nu am putut merge la dus. , mutați-vă sau mâncați. ”Allen a fost mutat din terapie intensivă și într-un pat de spital obișnuit pentru a sărbători Crăciunul împreună cu familia.

Însă, câteva zile mai târziu, medicii și-au dat seama că peritonita s-a răspândit la plămâni, așa că Allen a intrat sub cuțit pentru a treia oară în patru săptămâni, în ziua de Anul Nou, pentru a elimina infecția. După trei luni de luptă constantă cu corpul ei, Allen a fost eliberată în sfârșit din spital în ianuarie 2011. „Corpul meu a fost complet vânat și bătut”, spune ea. Ea și-a început încet călătoria spre recuperarea fizică. “Nu am fost imens în fitness înainte de intervenția chirurgicală.